EXAMVISION LUPBRILLER
& TILBEHØR

Hver eneste lupbrille bliver udviklet og fremstillet på Samsø, hvor stolte håndværkere sørger for, at den unikke kvalitet og individuelle tilpasning altid sidder lige i lupbrillen.
Vores professionelle optikere kan vise dig mulighederne og tage de mål, der sikrer dig den bedste forstørrelse, ergonomi og største arbejdsglæde.

Se det store udvalg af lupbriller

Med lupbriller ser du ikke bare detaljerne, men opnår større sikkerhed i både diagnose og behandling. Oplev samtidig en forøget finmotorik og en ergonomisk sund, afslappet arbejdsstilling – med øget afstand til din patient. Vi fører som de eneste ExamVision lupbriller i Danmark, hvor vi har det fulde sortiment inkl. lys og tilbehør. 

Design din egen ExamVision lupbrille med 3D loupe creator 

Prismebriller til klinik

NYHED – KEPLER REFLEKT

Overlegen ergonomi og fuldt udsyn.
Ved hjælp af bl.a. prismer flyttes billedet, så du kan arbejde i en meget mere oprejst holdning. Den lave placering af okularerne, giver dig frit udsyn henover lupperne.

Forstørrelse: 4.0x.

Lupbrille Galiliean HD

GALILEAN HD

Galilean HD lupbrillen er kendt for sin høje brugerkomfort og er en god all-round løsning.

Kan leveres med følgende forstørrelser:
2.3 x, 2.8 x, 3.3 x og 3.8x.

Se visir og andet tilbehør til lupbriller

 

Kepler Kompakt Lupbriller

KEPLER KOMPAKT

Konstruktionen i Kepler Kompakt er baseret på en avanceret prisme-optik, som muliggør en større forstørrelse, samtidig med at optikken giver et superskarpt billede.

Kan leveres med følgende forstørrelser:
3.5 x, 4.6 x og 5.7 x.

 

Kepler Advanced prismebriller

KEPLER ADVANCED

Kepler Advanced har med sit unikke Turn’N’Click-system fire indbyggede forstørrelser i én og samme prismebrille.

Lupbrillen hedder “Advanced”, fordi den er udviklet i samarbejde med et dansk firma, der udvikler meget avanceret optik for bl.a. NASA i USA.

Essential fra ExamVision

ESSENTIAL FRA EXAMVISION

Med Essential tilbyder ExamVision en lupbrille, der henvender sig primært til førstegangs-lupbrillebrugere, f.eks. tandplejere, men uden at gå på kompromis med funktionalitet og brugerkvalitet.

Kan leveres med følgende forstørrelser:
2.5 x og 3.0 x.

Se visir og andet tilbehør til lupbriller

Brillestel til lupbriller

BRILLESTEL TIL LUPBRILLER

For at du kan få den fulde glæde af dine lupbriller, er det vigtigt at vælge det rette brillestel, at det bliver tilpasset præcist til dig, at lupperne placeres rigtigt og sidder vinklet korrekt.

Vores professionelle optikere arbejder målrettet efter at integrere alle dine ønsker, så du får en funktionel korrekt og samtidig smart lupbrille-løsning.

Se de mange muligheder med ExamVision og design din egen lupbrille her →

Karina, klinikejer & Anja, tandplejer

“Hvordan i alverden kan man leve uden? Det er lige præcis den følelse, vi sidder med efter at have fået lupbriller. Arbejdet er mere præcist, nakken har det bedre og lyset følger øjnene. Ikke noget med at rette lampen til hele tiden og ikke noget med akavede arbejdsstillinger for bedre at kunne se. Tak til os selv, for en ekstra arbejdsglæde i hverdagen.”

Tibor Marinescu, tandlæge

“ExamVision lupbriller er den bedste investering i hele mit liv! Jeg ser detaljerne nu og føler mig tryg og sikker ved eftersyn og behandlinger. Min ergonomi er også blevet god. Jeres optiker fik lupbrillerne til at passe perfekt til mig, og jeg er meget taknemlig for hendes tålmodighed og hensyntagen. Jeg vil altid ringe til jer, hvis jeg får behov for andet optisk udstyr.”

Svend Erik Ramskov Garbus, dyrlæge

”Har brugt mine ExamVision lupbriller til tandoperation på en 2 kg Yorkshire Terrier. Det var en god oplevelse, hvor jeg kunne se, hvad jeg lavede. De andre kommenterede på, jeg sad langt væk fra patienten. Jeg kunne mærke, at min nakke mv. slappede af undervejs og jeg ikke havde hovedet inde i munden på dyret. Jeg kunne fint orientere mig ved siden af lupperne og blev ikke svimmel eller andet.”

Jette Nedergaard, tandlæge

”Det er helt ubeskriveligt, og jeg glædes hver evig eneste arbejdstime over, jeg har fået lys. Mit arbejde går hurtigere, og jeg kan bare koncentrere mig om at holde øjnene på arbejdsfeltet. En stor sidegevinst er, at jeg er meget, meget mindre træt, når dagen er omme. Jeg kan kun opfordre til at prøve et lys”

Leni Møllsøe, tandlæge

“Jeg tabte mine prismebriller, og de blev skæve. I bad mig sende dem direkte til Samsø til reparation. Jeg modtog dem retur kun et par dage efter i perfekt genskabt stand. Jeg er så glad for, at det ikke krævede et par nye lupbriller, og prisen for reparationen var et fund. Stor ros til jer for kompetent og hurtig service.”

Mona Lykke, dyrlæge

“Jeg er SÅ glad for mine lupbriller! De er et kæmpe løft for både mit syn og min ergonomi. Jeg, bruger ExamVision lupbriller og Focus LED lys som fast værktøj ved alt fra tandekstraktion, kirurgiske indgreb af fx. hund, kat, marsvin, ved mere specielle opgaver som forløsning af æg fra eksotiske fugle”

Mats Gade, tandlæge

”I starten blev jeg helt skræmt over mine plastfyldninger, da jeg med ExamVision lupbriller rent faktisk kunne se, hvad jeg lavede! Men qua min bedre visuelle fornemmelse kan jeg nu udbore, præpaere og pudse langt hurtigere end tidligere – samtidig med at kvaliteten er blevet bedre.”

Lene Holm, tandplejer

”Jeg fik lupbriller tilbage i 2004, og jeg havde de værste forventninger til at starte med. Men en helt ny verden åbnede sig lynhurtigt for mig – og der var ingen tilvænningstid. I dag bruger jeg ExamVision prismebriller med lys til alle behandlinger, jeg kan simpelthen ikke undvære dem – også når jeg har børn i stolen.”

Eksperter i lupbriller til tandlæger

Vi er Eksperter i lupbriller

Med lupbriller og lys ser du ikke bare detaljerne, men opnår større sikkerhed i både diagnose og behandling. Du vil samtidig opleve en forøget finmotorik og en sund, afslappet arbejdsstilling – med øget afstand til din patient.

Syn & Ergonomi vil gerne bidrage til at give dit syn og din ergonomi det løft, der gør din arbejdsdag ideel og arbejdsglæde høj – hele dagen. Og vi tror på, at forstørrelse og ergonomi går hånd i hånd. Men for at du kan opleve den fulde gevinst i din hverdag, skal dine individuelle behov bygges ind i din lupbrille – og kvaliteten være kompromisløs. Husk at vi også forhandler lys til lupbriller.

Derfor forhandler vi ExamVision lupbriller, som bliver skræddersyet til dig og dine behov. Dvs. at synskorrektion og arbejdsafstand bygges ind i brillen, så du opnår en ergonomisk optimal arbejdsstilling og en forstørrelse med maksimal skarphed og uovertruffen bevægelsesfrihed.

tilpasning af lupbriller og prismebriller

ExamVision lupbriller tilpasset 100% til dig

Med fem Red Dot-designpriser som ballast er ExamVision de mest avancerede lupbriller på markedet; uanset om du anvender dem i dit arbejde som tandlæge, tandplejer, tandlægestuderende, læge, dyrlæge, kirurg eller ethvert andet erhverv, hvor forstørrelse og krystalklart syn er altafgørende.

De forstørrende lupper designes af optometrister og fremstilles i kvalitetskomponenter af specialister på Samsø. Vores erfarne optikere arbejder tæt sammen med dig, lytter til dine behov og foretager opmålinger og integrerer en evt. brillestyrke i lup og omgivende glas. Det sikrer, at lupbrillen bliver fremstillet personligt til din fysik, dit syn og din arbejdsstilling.

Dine unikke lupbriller afleveres og finjusteres af den optiker, du har været i dialog med – og som ved alt, hvad der er værd at vide om optik, forstørrelse, syn og god ergonomi.

Lupbriller fra Examvision

KONTAKT OS OG PRØV LUPBRILLER PÅ DIN KLINIK

Prøv ExamVision lupbriller på din klinik. Oplev kvaliteten i stel og lup og se detaljen præcist i en ergonomisk optimal
og afslappet arbejdsstilling – med hygiejnisk afstand til din patient.

FAQ

Herunder kan du få svar på nogle af de spørgsmål vores erfarne optik-konsulenter ofte får stillet.

Kan jeg få min brillestyrke i lupbrillen?

ExamVision lupbriller er den mest fleksible løsning på optisk forstørrelse og du kan få det, lige som du vil have det – også i fremtiden.

Du har mulighed for at vælge individuelle styrker i både glas og lup-okularer, hvilket giver den bedst mulige optiske løsning til dine øjne. Og du kan vælge mellem unikke løsninger inden for monofokale-, bifokale- eller multifokale glas.

Alle ExamVisions lupbriller er designet til at imødekomme enhver form for fremtidige ændringer af syn og styrke.

Hvad vejer ExamVision lupbriller?

ExamVision lupbriller er blandt de letteste på markedet. Afhængig af hvilken lupbrille-model og hvilket stel du vælger, vil vægten variere. Den letteste vejer 37,6 g.

Både brillestel og luphus er udført i letvægtskomponenter af bedste kvalitet. Selv glasset, Hi-Index glass, er særligt let, tyndt og mere robust. Du vil opleve, at lupbrillen føles lettere end dens egentlig vægt, fordi konstruktionen af stellet er afbalanceret og dermed sikrer en fordeling af den samlede vægt.

Vores optikere finjusterer altid lupbrillen helt præcist til dig, så brillen sidder perfekt og føles lettere, end man skulle tro.

Kan jeg få prismer i luppen?

Ja, du kan altid tilvælge prismer, hvis du ønsker ekstra dekliniation i dine ExamVision lupbriller.

ExamVision tilbyder det unikke Prisma Lens System™, som giver dig mulighed for at sidde endnu mere opret. Det kan være gavnligt for meget høje mennesker eller dem, der lider af alvorlige nakke- eller rygproblemer. Prisma Lens System™ er valgfrit.

Desuden har du mulighed for en personligt tilpasset vinkling af lupperne i brilleglasset, så de passer perfekt til din arbejdsposition. Lupperne kan vinkles op til 40 grader.

Hvilke forstørrelser kan jeg vælge imellem?

ExamVision tilbyder dig en bred vifte af forstørrelser tilgængelige i fire lupsystemer:

  • Galilean Essential
  • Galilean HD
  • Kepler Kompakt
  • Kepler Advanced

Galilean Essential – 2.5x og 3.0x
Fremragende forstørrelse til en overkommelig pris. Den er blandt de fineste begynder-lupbriller og giver høj komfort og præcision hele dagen. Perfekt egnet til f.eks studerende og tandplejere.

Galilean HD – 2.3x, 2.8x, 3.3x og 3.8x
Fremragende udsyn og præcision med bred dybdeskarphed og et skarpt billede. Luphus i titanium for lettest mulige lupbrille. Ideel til almene tandbehandlinger. HD-okularerne er opgraderet for at reducere interne refleksioner, og alle linser har anti-reflekterende og ridsefaste belægninger.

Kepler Kompakt – 3.5x, 4.6x og 5.7x
Krystalklart billede fra kant til kant og et bredt synsfelt, som giver dig ultimativ præcision, når du udfører de mest krævende tandbehandlinger. Et let, ultrakompakt design kombineret med perfekt udsyn.

Kepler Advanced – 4 forstørrelse I én lupbrille: 3.6x, 4.5x, 5.5x og 6.4x
Her får du det perfekte forstørrelsesniveau til alle dine behandlinger med kun én lupbrille! Verdens letteste justérbare lupbrille – og den eneste med 4 forstørrelser. For uovertruffen alsidighed.

Hvad koster ExamVision lupbriller?

ExamVision lupbriller fremstilles individuelt, for at du kan opleve den fulde gevinst i din hverdag. Vores optikere opmåler f.eks. din ønskede arbejdsafstand, din pupilafstand og integrerer en evt. brillestyrke i lup og omgivende glas. Sådan sikrer vi, at du får en lupbrille skræddersyet til din fysik, dit syn og din arbejdsstilling.

Du kan desuden vælge mellem flere forskellige brillestel, forstørrelser og lys.

Disse forhold gør, at prisen vil variere afhængig af dine valg og tilvalg, og prisspændet kan ligge fra ca. 11.000,- til 46.000,- kr. inkl. moms.

Få besøg af en optiker og prøv dig frem til den for dig perfekte model – og få et tilbud. Kontakt os her.