LUPBRILLER TIL DYRLÆGER

Med ExamVision lupbriller ser du detaljen og opnår det ønskede behandlingsresultat mere sikkert, hurtigere – og samtidig mere afslappet.

Her på siden kan du læse om andre dyrlægers erfaringer med ExamVision lupbriller fra Syn & Ergonomi.
Læs mere om forstørrelserne og modellerne her

DYRLÆGE MONA LYKKE,
ANICURA DYREHOSPITAL

Dyrlæge Mona Lykke har valgt ExamVision lupbriller til sit daglige arbejde på dyrlægeklinikken, hun fortæller:

 Jeg har under tandbehandlinger og almindelig kirurgi fået en markant forbedret holdning. Jeg kan holde til at sidde i længere tid ad gangen og går ikke hjem med ondt i nakken.

Jeg laver en del kirurgi på små patienter (fugle, kaniner, rotter, marsvin, pindsvin osv.) – det ville jeg ikke kunne uden lupbrillerne. Og knækker jeg en rod ved tandbehandling, gør lupperne det meget nemmere at se og finde den lille bitte rodstump.

En anden væsentlig faktor er, at jeg er blevet hurtigere til at udføre opgaven – så mon ikke en lupbrille-investering kan blive tjent hjem med den nedsatte behandlingstid og den sundere ergonomi.

  DYRLÆGE ANETTE NORDMARK

  Dyrlæge Anette Nordmark har fået sit første par ExamVision lupbriller og FOCUS LED lys, hun fortæller:

  Jeg oplever at have fået en bedre arbejdsstilling. Og lyset – det gør underværker, jeg ser mange flere detaljer nu.

   FOKUS PÅ KVALITET, FLEKSIBILITET – OG PÅ DIG

   Når du køber lupbriller til dyrlæger hos Syn & Ergonomi, bliver du mødt af professionelle optikere, der rådgiver dig i hele processen. Vi arbejder tæt sammen med dig og lytter til dine behov.

   Vi tilpasser lupbrillen 100% til dig
   Vi foretager de opmålinger, der vil sikre, at du får en lupbrille 100% tilpasset dit synsbehov og den for dig optimale fokus- og arbejdsafstand.
   Det betyder, at du kan rette dig mere op i dine arbejdsstillinger, sidde mere afslappet og derved minimere de belastende stillinger væsentligt.
   Du opnår samtidig en forbedret finmotorik – og forstørrelsen, der gør det nemmere for dig at se og behandle de små detaljer.

   Læs mere om hvordan vores optikere arbejder tæt sammen med dig for at tilpasse lupbrillen individuelt – klik her.

    

   Rønvigs erfarne optikere:
    rådgiver i hele processen
    sørger for opmålinger til perfekt individuel tilpasning
    sørger for evt. brillestyrke i lupper og omgivende glas
    følger op og foretager de sidste finjusteringer efter levering

   Se ExamVision Lupbrille-brochure – klik her

    

   Prøv lupbrillerne ved din arbejdsplads 
   Vores optikere kommer til dig på din klinik, hvor du har de bedste forudsætninger for at prøve vores forskellige lupbriller og lys – evt. med en patient på lejet.

   Vil du gerne tale med en optiker og evt. booke en aftale, er du velkommen til at ringe på  75 89 57 11 – eller sende en besked her:

   Dorte Andersen, dyrlæge

   ”Jeg arbejder meget hurtigere og mere præcist nu – og min ergonomi er blevet meget bedre! Det er virkelig en stor hjælp ved tandekstraktion. Lyset og det, at jeg har fået min egen brillestyrke integreret, gør det bare endnu bedre. Et fantastisk og uundværligt redskab for alle, der arbejder med tænder på katte.”

   Mona Lykke, dyrlæge

   “Jeg er SÅ glad for mine lupbriller! De er et kæmpe løft for både mit syn og min ergonomi. Jeg, bruger ExamVision lupbriller og Focus LED lys som fast værktøj ved alt fra tandekstraktion, kirurgiske indgreb af fx. hund, kat, marsvin, ved mere specielle opgaver som forløsning af æg fra eksotiske fugle”

   Svend Erik Ramskov Garbus, dyrlæge

   ”Har brugt mine ExamVision lupbriller til tandoperation på en 2 kg Yorkshire Terrier. Det var en god oplevelse, hvor jeg kunne se, hvad jeg lavede. De andre kommenterede på, jeg sad langt væk fra patienten. Jeg kunne mærke, at min nakke mv. slappede af undervejs og jeg ikke havde hovedet inde i munden på dyret. Jeg kunne fint orientere mig ved siden af lupperne og blev ikke svimmel eller andet.”

   Anette Nordmark, dyrlæge

   ”Jeg oplever, at have fået en bedre arbejdsstilling. Og lyset – det gør underværker, jeg ser mange flere detaljer nu.”

   KONTAKT OS

   Prøv ExamVision lupbriller til dyrlæger på din klinik. Oplev kvaliteten i stel og lup og se detaljen præcist i en ergonomisk optimal og afslappet arbejdsstilling – med hygiejnisk afstand til din patient.