FOCUS™ LED LYS

Få mest ud af dine lupbriller med et klart, naturligt hvidt og skyggefrit lys, der oplyser dit synsfelt, præcis hvor du retter det hen.
Fremstillet i Danmark til ExamVision lupbriller.

FOCUS BRIGHT & FOCUS TRUE

To LED lys, der sikrer dig et homogent oplyst synsfelt ved hjælp af et identisk multilinsesystem.

Focus True har en farvetemperatur på 5000 Kelvin. Det svarer til almindeligt dagslys og er ideelt til kosmetisk tandpleje.

Focus Bright har en farvetemperatur på 6500 Kelvin. Det betyder, at den afgiver et kraftigere lys, som er mere hvidt (blålig hvid) og er derved ikke helt så farveneutral.

Få en demonstration af Focus LED – ring for en aftale på telefon 75 89 57 11.

ESSENTIAL NANO

Essential Nano LED lys er konstrueret med et single-linsesystem, som giver et lidt mindre homogent oplyst synsfelt end Focus True og Focus Bright.

Designet er let og kompakt.

Farvetemperaturen er på 6500 Kelvin. Det betyder, at den afgiver et kraftigere lys, som er mere hvidt (blålig hvid) og er derved ikke helt så farveneutral.

Få en demonstration af Essential Nano LED – ring for en aftale på telefon 75 89 57 11

FOCUS XTEND CONTROL UNIT

Kontrolenheden til Focus lys har et enkelt og hygiejnisk design, der tillader håndfri betjening: Tænd/sluk og juster lyset op/ned med arm eller albue.

Driftstiden er fra 6 til 24 timer afhængig af den valgte lysintensitet.

Batteriet er genopladeligt med en opladetid på max. 3 timer.

LYS ER IKKE BARE LYS

LED lupbrillelys giver dig et forbedret syn til at se detaljen – og at vælge det rigtige lys er næsten lige så vigtig som at vælge den rigtige lupbrille.

Karina, klinikejer & Anja, tandplejer

“Hvordan i alverden kan man leve uden? Det er lige præcis den følelse, vi sidder med efter at have fået lupbriller. Arbejdet er mere præcist, nakken har det bedre og lyset følger øjnene. Ikke noget med at rette lampen til hele tiden og ikke noget med akavede arbejdsstillinger for bedre at kunne se. Tak til os selv, for en ekstra arbejdsglæde i hverdagen.”

Tibor Marinescu, tandlæge

“ExamVision lupbriller er den bedste investering i hele mit liv! Jeg ser detaljerne nu og føler mig tryg og sikker ved eftersyn og behandlinger. Min ergonomi er også blevet god. Jeres optiker fik lupbrillerne til at passe perfekt til mig, og jeg er meget taknemlig for hendes tålmodighed og hensyntagen. Jeg vil altid ringe til jer, hvis jeg får behov for andet optisk udstyr.”

Svend Erik Ramskov Garbus, dyrlæge

”Har brugt mine ExamVision lupbriller til tandoperation på en 2 kg Yorkshire Terrier. Det var en god oplevelse, hvor jeg kunne se, hvad jeg lavede. De andre kommenterede på, jeg sad langt væk fra patienten. Jeg kunne mærke, at min nakke mv. slappede af undervejs og jeg ikke havde hovedet inde i munden på dyret. Jeg kunne fint orientere mig ved siden af lupperne og blev ikke svimmel eller andet.”

Jette Nedergaard, tandlæge

”Det er helt ubeskriveligt, og jeg glædes hver evig eneste arbejdstime over, jeg har fået lys. Mit arbejde går hurtigere, og jeg kan bare koncentrere mig om at holde øjnene på arbejdsfeltet. En stor sidegevinst er, at jeg er meget, meget mindre træt, når dagen er omme. Jeg kan kun opfordre til at prøve et lys”

Mona Lykke, dyrlæge

“Jeg er SÅ glad for mine lupbriller! De er et kæmpe løft for både mit syn og min ergonomi. Jeg, bruger ExamVision lupbriller og Focus LED lys som fast værktøj ved alt fra tandekstraktion, kirurgiske indgreb af fx. hund, kat, marsvin, ved mere specielle opgaver som forløsning af æg fra eksotiske fugle”

Mats Gade, tandlæge

”I starten blev jeg helt skræmt over mine plastfyldninger, da jeg med ExamVision lupbriller rent faktisk kunne se, hvad jeg lavede! Men qua min bedre visuelle fornemmelse kan jeg nu udbore, præpaere og pudse langt hurtigere end tidligere – samtidig med at kvaliteten er blevet bedre.”

Lene Holm, tandplejer

”Jeg fik lupbriller tilbage i 2004, og jeg havde de værste forventninger til at starte med. Men en helt ny verden åbnede sig lynhurtigt for mig – og der var ingen tilvænningstid. I dag bruger jeg ExamVision lupbriller med lys til alle behandlinger, jeg kan simpelthen ikke undvære dem – også når jeg har børn i stolen.”

KONTAKT OS

Få mest ud af dine lupbriller – prøv det klare og skyggefri LED lys, der oplyser dit synsfelt præcis, hvor du vil have det.
Vores erfarne optik-konsulent demonstrerer det gerne på din klinik.

FAQ

Herunder kan du få svar på nogle af de spørgsmål vores erfarne optik-konsulenter ofte får stillet.

Kan man få trådløst lys til lupbrillerne?

Ja, LED-lyssystemet fås både i en kablet og en trådløs version. Med Focus™ LED lyssystem får du en øget visuel komfort: Ingen hot-spot og ingen blænding, fordi lampens multi-linse design giver et lyst, men ensartet lyspunkt. Focus™ oplyser et cirkulært område på 70 mm fra en afstand på 35 cm og fås i to farvetemperaturer, Focus™ Bright og Focus™ True.

Hvor meget vejer lupbrillelyset?

Focus™ LED-lampen vejer sparsomme 17 gram. Vores Connect-system sikrer, at du let kan klikke LED-lampen af og på dine lupbriller, og at lyset holdes stabilt. En låsemekanisme giver dig mulighed for at holde lyset permanent fastgjort på din lupbrille, hvis det ønskes.

Hvor mange timer kan man arbejde med batteriet?

Focus™ Xtend giver dig op til ca. 24 timers driftstid afhængig af den valgte lysintensitet‌. Focus™ Xtend-kontrolenheden betjenes ved at trykke på frontpanelet med hånden eller albuen. Et kort tryk aktiverer enheden, og yderligere klik vil skifte enheden gennem lav, medium og høj lysintensitet. Batteriet er genopladeligt med en opladetid på maks. 3 timer.