LUPBRILLER TIL TANDLÆGESTUDERENDE

Oplev glæden ved at kunne se detaljerne i dit arbejde allerede nu, mens du studerer. Med ExamVision lupbriller opnår det ønskede behandlingsresultat mere sikkert og hurtigere – samtidig med at du slapper mere af i både nakke og skuldre.

Her på siden kan du læse om andre studerendes erfaringer med ExamVision lupbriller fra Syn & Ergonomi.
Læs mere om den ideelle lupbrille til studerende her

Lupbriller Tandplejer Mette Andersen

TANDLÆGESTUDERENDE MELIKE ÜCLER

Melike Ücler studerer på Tandlægeskolen i København og har allerede stor glæde af ExamVision lupbriller i sit studieforløb:

Jeg eeeeeeeeelsker dem. Jeg har ikke ondt i min højre arm eller ryg mere. Mine smerter, som jeg har haft i 8-9 måneder er væk. Jeg fanger mig selv i at sidde MEGET bedre!
Det hele er bare perfekt og mit arbejde er blevet langt lettere! Jeg kan se alt, og mine behandlinger bliver meget nemmere at udføre. Og når jeg kommer hjem, klager jeg ikke over smerter længere og har et helt andet overskud.

Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Alle bør seriøst investere i lupbriller hos Syn & Ergonomi.

Tandplejer med lupbriller fra Rønvig Syn & Ergonomi

TANDLÆGESTUDERENDE MIE M.

Mie M. læser til tandlæge på Tandlægeskolen og har fået sit første par ExamVision lupbriller, hun fortæller:

Jeg kan mærke, de giver mig tryghed i behandlingen samt en meget bedre holdning i ryggen! Det er en kæmpe fornøjelse at arbejde med lupbriller – de giver mere arbejdsglæde.

Jeg valgte Syn & Ergonomi, fordi jeg fik en ekstraordinær god behandling og følte, jeg var i rigtig gode hænder.

Tandplejer med lupbriller

FOKUS PÅ KVALITET, FLEKSIBILITET – OG PÅ DIG

Når du køber lupbriller til tandlægestuderende hos Syn & Ergonomi, bliver du mødt af professionelle optikere, der rådgiver dig i hele processen. Vi arbejder tæt sammen med dig, lytter til dine behov og foretager de opmålinger, der vil sikre, at du får en lupbrille tilpasset helt til dig, dit syn og dine arbejdsstillinger.

 

Med ExamVision lupbriller fremstillet 100% til dig kan du:

 se og behandle de små detaljer
 opnå en forbedret finmotorik
 arbejde mere afslappet og derved i mindre belastende arbejdsstillinger
 få individuel brillestyrke i lupper og omgivende glas

 

Prøv lupbrillerne ved stolen
Vores optikere kommer til dig på skolen, hvor du har de bedste forudsætninger for at prøve vores forskellige lupbriller og lys – gerne med en patient eller medstuderende i stolen, så du kan opleve den forskel vores kvalitets-lupbriller kan gøre for dit syn og din ergonomi.

Ved bestilling tilpasser vi lupbrillerne præcist til dit synsbehov og den for dig optimale fokus- og arbejdsafstand. Det betyder, at du kan rette dig mere op i dine arbejdsstillinger, sidde mere afslappet og derved minimere de belastende stillinger væsentligt. Du opnår samtidig en forbedret finmotorik – og forstørrelsen, der gør det nemmere for dig at se og behandle de små detaljer.

Læs mere om hvordan vores optikere arbejder tæt sammen med dig for at tilpasse lupbrillen individuelt til din ergonomi og dit syn inkl. en evt. brillestyrke i lup og omgivende brilleglas – klik her.

Vil du gerne tale med en optiker og evt. booke en aftale, er du velkommen til at ringe på  75 89 57 11 – eller sende en besked her:

Sofie, tandlægestuderende

”Jeg vil klart anbefale alle med ønske om lupbriller at vælge Syn & Ergonomi. Jeg har været enormt tilfreds med hele forløbet, og jeg har modtaget en meget professionel og fleksibel service. Alt i alt helt i top!”

Mie M., tandlægestuderende

“Jeg kan mærke de giver mig tryghed i behandlingen samt en meget bedre holdning i ryggen! Det er en kæmpe fornøjelse at arbejde med lupbriller – de giver mere arbejdsglæde. Valgte Syn & Ergonomi, fordi jeg fik en ekstraordinær god behandling og følte, jeg var i rigtig gode hænder.”

Melike Ücler, tandlægestuderende

“Jeg eeeeeeeeelsker dem. Jeg har ikke ondt i min højre arm eller ryg mere. Mine smerter, som jeg har haft i 8-9 mdr. er væk. Jeg fanger mig selv i at sidde MEGET bedre!
Det hele er bare perfekt. Det gør mit arbejde meget nemmere! Jeg kan se alt, og mine behandlinger bliver meget nemmere at udføre. Og når jeg kommer hjem, klager jeg ikke over smerter længere og har et helt andet overskud. Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.

KONTAKT OS

Prøv ExamVision lupbriller på din klinik. Oplev kvaliteten i stel og lup og se detaljen præcist i en ergonomisk optimal
og afslappet arbejdsstilling – med hygiejnisk afstand til din patient.

Rønvig Syn & Ergonomi