LUPBRILLER TIL TANDLÆGER

Hos Syn & Ergonomi har vi professionelle optikere, der rådgiver dig i hele processen. Vi arbejder tæt sammen med dig, lytter til dine behov og foretager de opmålinger, der vil sikre, at du får en lupbrille 100% tilpasset din fysik, dit syn og din arbejdsstilling. Når du har modtaget din nye lupbrille følger vi op og efterjusterer lupbrillen præcist.

Her på siden kan du læse om andre tandlægers erfaringer med ExamVision lupbriller fra Syn & Ergonomi.
Læs mere om forstørrelserne og modellerne her

OVERVEJER DU DIT FØRSTE PAR LUPBRILLER?

Tandplejer Elisabeth fra abc-tandlægerne har fået sine første lupbriller. Men hun er hverken den første eller den eneste til at bruge ExamVision lupbriller i hverdagen på klinikken:

 Lupbrillerne har været fantastiske lige fra første dag. Og jeg kan allerede mærke, det er godt for min nakke.
Faktisk er alle behandlere på abc-klinikken begyndt at arbejde med lupbriller på. Nogle for nylig og andre i så lang tid, at det var tid til et par nye. Og én ting vi er blevet klogere på – vi kan ikke undvære dem!
Vi er glade for Syn & Ergonomi’s gode service og lupbrillernes kvalitet, som sammen går op i en højere enhed.

 

Vi tilpasser lupbrillen 100% til dig
Vores erfarne optikere arbejder tæt sammen med dig og tilpasser lupbrillen til dit syn og din ergonomi:

 rådgiver i hele processen
 sørger for opmålinger til perfekt individuel tilpasning
 sørger for evt. brillestyrke i lupper og omgivende glas
 følger op og foretager de sidste finjusteringer efter levering

Læs mere om lupbriller til tandlæger  klik her

Se dine muligheder med ExamVision lupbriller – og det ergonomiske løft, som lupbriller bidrager med til din arbejdsposition:

ER DET VED AT VÆRE TID TIL EN NY FORSTØRRELSE?

Tandlæge Inna har længe brugt ExamVision lupbriller med forstørrelsen 2.3. Nu har hun valgt at supplere med et par nye lupbriller med forstørrelsen 3.3 – og hun fortæller:

Jeg er i fuld gang med mit andet par lupbriller. Mit hoved skulle lige vænne sig til, at verden pludselig er blevet større. Jeg er meget glad for den større forstørrelse, som gør, at jeg er blevet bedre til diagnostik og behandling generelt – og dermed endnu mere glad for at komme på arbejde og være tandlæge. Tusind tak for en god service.

 

Prøv din næste forstørrelse ved stolen
Overvejer du at supplere med en ny forstørrelse, pakker vores optikere gerne kufferten med lupbriller, lys og gode råd. Vi kommer til dig på din klinik, hvor du har de bedste betingelser for at prøve vores sortiment af ExamVision lupbriller og lys – gerne med en patient eller kollega i stolen.

Vil du gerne tale med en optiker, er du altid velkommen til at ringe på 75 89 57 11 – eller sende en besked til info@syn-ergo.dk

Samme kontaktinfo gælder selvfølgelig, hvis du ønsker at booke en gratis demonstration på din klinik.

KLAR TIL ET KVANTESPRING MED KEPLER ADVANCED LUPBRILLER?

Tandlæge David Mørck har arbejdet med ExamVision lupbriller en årrække. Nu har han taget skridtet videre til Kepler Advanced lupbrille med 4 forstørrelser i én og samme lupbrille. Dvs. han kan skifte til den forstørrelse behandling kræver – uden at skulle skifte lupbriller.

Mine nye Kepler-lupper fra ExamVision har 4 forstørrelser, jeg kan skifte i mellem. Det er en fantastisk up-grade fra mine gamle lupbriller med kun én forstørrelse. Jeg havde frygtet en del tilvænning, men de var perfekte fra starten. Vægten havde jeg også frygtet, men de er glimrende afbalancerede og har ikke generet mig et sekund.

Jeg har længe ment, at man næsten ikke kan være tandlæge uden forstørrelse. At jeg nu kan skifte til den rette forstørrelse til de rette forhold, bekræfter mig – jeg fandt 5 kanaler i en 6-, første gang jeg brugte Kepler til endodonti.
Samtidig har jeg følt mig i virkelig dygtige, venlige og kompetente hænder hos Rønvigs optiker, som har klaret alle tilretninger yderst smidigt.

 

Kepler Advanced – 4 forstørrelser i 1 lupbrille

Turn’N’click – let og elegant skift mellem de fire forstørrelser i Kepler Advanced lupbrille:

Karina, klinikejer & Anja, tandplejer

“Hvordan i alverden kan man leve uden? Det er lige præcis den følelse, vi sidder med efter at have fået lupbriller. Arbejdet er mere præcist, nakken har det bedre og lyset følger øjnene. Ikke noget med at rette lampen til hele tiden og ikke noget med akavede arbejdsstillinger for bedre at kunne se. Tak til os selv, for en ekstra arbejdsglæde i hverdagen.”

Tibor Marinescu, tandlæge

“ExamVision lupbriller er den bedste investering i hele mit liv! Jeg ser detaljerne nu og føler mig tryg og sikker ved eftersyn og behandlinger. Min ergonomi er også blevet god. Jeres optiker fik lupbrillerne til at passe perfekt til mig, og jeg er meget taknemlig for hendes tålmodighed og hensyntagen. Jeg vil altid ringe til jer, hvis jeg får behov for andet optisk udstyr.”

Jette Nedergaard, tandlæge

”Det er helt ubeskriveligt, og jeg glædes hver evig eneste arbejdstime over, jeg har fået lys. Mit arbejde går hurtigere, og jeg kan bare koncentrere mig om at holde øjnene på arbejdsfeltet. En stor sidegevinst er, at jeg er meget, meget mindre træt, når dagen er omme. Jeg kan kun opfordre til at prøve et lys”

Leni Møllsøe, tandlæge

“Jeg tabte mine lupbriller, og de blev skæve. I bad mig sende dem direkte til Samsø til reparation. Jeg modtog dem retur kun et par dage efter i perfekt genskabt stand. Jeg er så glad for, at det ikke krævede et par nye lupbriller, og prisen for reparationen var et fund. Stor ros til jer for kompetent og hurtig service.”

Mats Gade, tandlæge

”I starten blev jeg helt skræmt over mine plastfyldninger, da jeg med ExamVision lupbriller rent faktisk kunne se, hvad jeg lavede! Men qua min bedre visuelle fornemmelse kan jeg nu udbore, præpaere og pudse langt hurtigere end tidligere – samtidig med at kvaliteten er blevet bedre.”

KONTAKT OS

Prøv ExamVision lupbriller fra Syn & Ergonomi til tandlæger på din klinik. Oplev kvaliteten i stel og lup og se detaljen præcist i en ergonomisk optimal og afslappet arbejdsstilling – med hygiejnisk afstand til din patient.