Jeg kan bedre overskue opgaven og arbejder hurtigere


Tandlægestuderende Rolf Garner Rønne
Stud. odont, 4. semester, Panum Instituttet.
Uddannet Tandplejer 2014.

ExamVision lupbrille: Galilean HD 3.3x
Lys: Focus™ True LED

DEN GODE PATIENTOPLEVELSE OG DET NATURLIGT SMUKKE SMIL

 

  Jeg har arbejdet med lupbriller i syv år og er netop kommet i gang med mit første par fra ExamVision. Når jeg ser de bedste tandlæger arbejde, ser jeg, at de alle bruger lupbriller eller mikroskop, så det skulle jeg selvfølgelig også. Jeg brænder for den gode patientoplevelse og det naturligt smukke smil – og her er lupbrillerne afgørende for mine behandlinger.

Lupperne er placeret helt perfekt, jeg har et supergodt synsfelt med det bedste lys, jeg nogensinde har prøvet – og en kvalitet, der helt sikkert holder i mange år. Samtidig kan jeg nemt se hen over lupperne, når jeg skal tale med patient, kollega eller notere noget i journalen uden at skulle bøje hovedet/nakken.

Når man arbejder med en personligt fremstillet lupbrille, får man den mest optimale arbejdsposition. Det betyder en langt bedre ergonomisk komfort ved tandlægestolen; særligt når man arbejder mange timer ad gangen.

Jeg oplever at være hurtigere, når jeg arbejder med lupbriller, da jeg bedre kan overskue opgaven, end når jeg ikke har dem på. Når man først har arbejdet med lupbriller, så kan man ikke gå tilbage – det hele bliver bare bedre med!

Læs om andres erfaringer med ExamVision lupbriller → 

PRØV EXAMVISION LUPBRILLER PÅ DIN KLINIK

Oplev kvaliteten i stel og lup og se detaljen præcist i en ergonomisk optimal og afslappet arbejdsstilling – med hygiejnisk afstand til din patient. Vores optikere kommer til dig på din klinik, hvor du har de bedste forudsætninger for at prøve vores forskellige lupbriller til tandlæger med en patient eller kollega i stolen.

Karina, klinikejer & Anja, tandplejer

“Hvordan i alverden kan man leve uden? Det er lige præcis den følelse, vi sidder med efter at have fået lupbriller. Arbejdet er mere præcist, nakken har det bedre og lyset følger øjnene. Ikke noget med at rette lampen til hele tiden og ikke noget med akavede arbejdsstillinger for bedre at kunne se. Tak til os selv, for en ekstra arbejdsglæde i hverdagen.”

Tibor Marinescu, tandlæge

“ExamVision lupbriller er den bedste investering i hele mit liv! Jeg ser detaljerne nu og føler mig tryg og sikker ved eftersyn og behandlinger. Min ergonomi er også blevet god. Jeres optiker fik lupbrillerne til at passe perfekt til mig, og jeg er meget taknemlig for hendes tålmodighed og hensyntagen. Jeg vil altid ringe til jer, hvis jeg får behov for andet optisk udstyr.”

Jette Nedergaard, tandlæge

”Det er helt ubeskriveligt, og jeg glædes hver evig eneste arbejdstime over, jeg har fået lys. Mit arbejde går hurtigere, og jeg kan bare koncentrere mig om at holde øjnene på arbejdsfeltet. En stor sidegevinst er, at jeg er meget, meget mindre træt, når dagen er omme. Jeg kan kun opfordre til at prøve et lys”

Leni Møllsøe, tandlæge

“Jeg tabte mine lupbriller, og de blev skæve. I bad mig sende dem direkte til Samsø til reparation. Jeg modtog dem retur kun et par dage efter i perfekt genskabt stand. Jeg er så glad for, at det ikke krævede et par nye lupbriller, og prisen for reparationen var et fund. Stor ros til jer for kompetent og hurtig service.”

Mats Gade, tandlæge

”I starten blev jeg helt skræmt over mine plastfyldninger, da jeg med ExamVision lupbriller rent faktisk kunne se, hvad jeg lavede! Men qua min bedre visuelle fornemmelse kan jeg nu udbore, præpaere og pudse langt hurtigere end tidligere – samtidig med at kvaliteten er blevet bedre.”

KONTAKT OS

Hør mere om ExamVision lupbriller og lys fra Syn & Ergonomi
og hvordan vi kan hjælpe dig med en forstørrelse 100% tilpasset dig og dine behov.