FORSTØRRELSEN GIVER MIG KONTROL OVER DETALJERNE


Tandlæge Malte Heinrich
Ekspert i direkte og indirekte restorative behandlinger.
Aarhus Tandcenter, Denmark

ExamVision lupbrille: Kepler Kompakt 4.6x
Lys: Focus™ True LED

SMUKKE OG HOLDBARE RESTAURERINGER

 

  Som tandlæge har jeg erfaring inden for alle områder af almen tandbehandling og procedurer. De seneste år har jeg arbejdet med fokus på primært smukke og holdbare restaureringer. Jeg har brugt min Kepler Kompakt 4.6x, fra ExamVision, i over 3 år nu – som et perfekt supplement til at arbejde med mikroskop. Lupbrillerne er en vital del af mine daglige tandbehandlinger, og uden dem kunne jeg simpelthen ikke præstere, som jeg gør.

Kvalitet, ergonomi og kontrol er for mig de vigtigste krav til tandlægeudstyr. Med min Kepler Kompakt 4.6x behøver jeg ikke gå på kompromis. Forstørrelsen giver mig kontrol over detaljerne. Jeg tror på, at opmærksomhed på detaljen er alt i tandplejen. Og forstørrelsen tillader mig netop det – kontrol over detaljerne.

Mit yndlingsaspekt ved mine lupbriller er synsfeltet, både størrelsen og klarheden. Og den ekstreme skarphed i gengivelsen af det, jeg ser på, forbedrer mit fokus, aflaster mine øjne og giver mig stor arbejdsglæde. At forstørrelsen og vinklingen af lupperne er tilpasset min anatomi og arbejdsstilling er en stor lettelse for både mine øjne og min nakke.

Læs om andres erfaringer med ExamVision lupbriller →

PRØV EXAMVISION LUPBRILLER PÅ DIN KLINIK

Oplev kvaliteten i stel og lup og se detaljen præcist i en ergonomisk optimal og afslappet arbejdsstilling – med hygiejnisk afstand til din patient. Vores optikere kommer til dig på din klinik, hvor du har de bedste forudsætninger for at prøve vores forskellige lupbriller til tandlæger med en patient eller kollega i stolen.

Karina, klinikejer & Anja, tandplejer

“Hvordan i alverden kan man leve uden? Det er lige præcis den følelse, vi sidder med efter at have fået lupbriller. Arbejdet er mere præcist, nakken har det bedre og lyset følger øjnene. Ikke noget med at rette lampen til hele tiden og ikke noget med akavede arbejdsstillinger for bedre at kunne se. Tak til os selv, for en ekstra arbejdsglæde i hverdagen.”

Tibor Marinescu, tandlæge

“ExamVision lupbriller er den bedste investering i hele mit liv! Jeg ser detaljerne nu og føler mig tryg og sikker ved eftersyn og behandlinger. Min ergonomi er også blevet god. Jeres optiker fik lupbrillerne til at passe perfekt til mig, og jeg er meget taknemlig for hendes tålmodighed og hensyntagen. Jeg vil altid ringe til jer, hvis jeg får behov for andet optisk udstyr.”

Jette Nedergaard, tandlæge

”Det er helt ubeskriveligt, og jeg glædes hver evig eneste arbejdstime over, jeg har fået lys. Mit arbejde går hurtigere, og jeg kan bare koncentrere mig om at holde øjnene på arbejdsfeltet. En stor sidegevinst er, at jeg er meget, meget mindre træt, når dagen er omme. Jeg kan kun opfordre til at prøve et lys”

Leni Møllsøe, tandlæge

“Jeg tabte mine lupbriller, og de blev skæve. I bad mig sende dem direkte til Samsø til reparation. Jeg modtog dem retur kun et par dage efter i perfekt genskabt stand. Jeg er så glad for, at det ikke krævede et par nye lupbriller, og prisen for reparationen var et fund. Stor ros til jer for kompetent og hurtig service.”

Mats Gade, tandlæge

”I starten blev jeg helt skræmt over mine plastfyldninger, da jeg med ExamVision lupbriller rent faktisk kunne se, hvad jeg lavede! Men qua min bedre visuelle fornemmelse kan jeg nu udbore, præpaere og pudse langt hurtigere end tidligere – samtidig med at kvaliteten er blevet bedre.”

KONTAKT OS

Hør mere om ExamVision lupbriller og lys fra Syn & Ergonomi
og hvordan vi kan hjælpe dig med en forstørrelse 100% tilpasset dig og dine behov.