Essential Metro lupbrille – den bedste begynder-lupbrille

Essential Metro er en rigtig god lupbrille til brugere, der investerer i lupbriller for første gang, men ikke ønsker at gå på kompromis med funktionalitet og brugerkvalitet. F.eks. studerende, tandplejere og professionelle i andre erhverv med behov for forstørrende optik.

R

Se flere detaljer og reducer spændinger i nakke og ryg

R

Præcision og komfort hele dagen

R

Vælg mellem 2 forstørrelser

R

Vores optikere tilpasser lupbrillen 100% til dig

BREDT SYNSFELT OG GOD OPTIK

Essential Metro-luppen består af et enkelt, let galileisk linsesystem, der sikrer et bredt synsfelt og en god optik.

Forstørrelsen giver dig mulighed for at se flere detaljer, end du nogensinde troede var muligt. Samtidig giver det dig bevægelsesfrihed, hvilket reducerer spændinger i nakke og ryg.

Hør om andres erfaringer med ExamVision lupbriller → 

  FORDELENE ER TIL AT FÅ ØJE PÅ

   

  • Komfort og præcision hele dagen.
  • Kan tilpasses enhver synsrecept.
  • Galilei letvægtslinsesystem i et Ingeo™ Biopolymer luphus.
  • Passer til alle ExamVisions brillestel.

  Vælg mellem forstørrelsen: 2.5 og 3.0.

  Download brochure på ExamVision lupbriller →

  1. Brillestyrker kan indbygges
  En evt. brillestyrke kan indbygges i både luppen og det omgivende brilleglas, så du kan arbejde komfortabelt og se dine patienter og kolleger i øjnene.

  2. Din arbejdsafstand indbygges
  Din ønskede arbejdsafstand til patienten tilpasses fra 30 – 55 cm for at opfylde dit individuelle behov for perfekt sammenspil mellem ergonomi, syn og præcision.

  3. Lup monteret gennem brilleglas i nedadrettet vinkel
  Lupperne monteres igennem brilleglasset for at komme tæt nok på øjnene til, at du ser direkte i luppen – og ikke omkring. Deklinationsvinklen (luppens nedadrettede vinkling i brilleglasset) tilpasses dig op til 40° for optimeret kropsholdning og komfort.

  4. Bredt arbejdsfelt og god optik
  Essential luppen giver dig en god dybdeskarphed og et bredt, skarpt arbejdsfelt fra kant til kant.

  5. Let, bioplastisk okulær
  Det nye kortere luphus lavet af Ingeo™ Biopolymer gør lupbrillen lettere. Du får fantastisk optisk kvalitet med minimeret blænding takket være mørkt, ikke-reflekterende hus.

  6. Essential Metro-stel af rustfrit kvalitetsstål
  Essential Metro steldesignet er en tidløs, unisex stil. Stellet er stabilt, stærkt og justerbart og kan tilpasses præcist til dig.

  7. Allergivenlig næsepude
  Den behagelige støttende næsepude i silikone fås i flere størrelser, hvilket sikrer en perfekt pasform.

  8. FOCUS LED lys
  Få skyggefrit lys monteret på din lupbrille. En konnektor sikrer let på- og afmontering af lyset og holder lyset stabilt. Essential Metro er kompatibel med FOCUS LED lys og en række andre LED-lys.

  9. 100% tilpasning til dig
  Lup og brille tilpasses præcist til dig og kan til enhver tid efterjusteres – også din brillestyrke i takt med dine evt. ændringer i synet.

  10. BlueLight Protection (BLP)
  Mulighed for tilvalg af blålysfilter, der beskytter dine øjne mod UV og blåviolet lys.

  Mette H. Andersen, tandplejer

  ”Jeg er rigtig glad for mine nye lupbriller. Forstørrelsen og lyset hjælper mig med at holde fokus under behandling og jeg føler mig mere sikker i min diagnostik og udførelse af tandrens.”

  Anja, tandplejer & Karina, klinikejer

  “Hvordan i alverden kan man leve uden? Det er lige præcis den følelse, vi sidder med efter at have fået lupbriller. Arbejdet er mere præcist, nakken har det bedre og lyset følger øjnene. Ikke noget med at rette lampen til hele tiden og ikke noget med akavede arbejdsstillinger for bedre at kunne se. Tak til os selv, for en ekstra arbejdsglæde i hverdagen.”

  Julie Pape, tandplejer

  “Jeg føler mig meget mere sikker i min diagnostik. Og ikke nok med det, jeg har også fået en bedre holdning ved stolen, der har afhjulpet smerter i min nakke. Jeg er simpelthen så glad for de lupbriller.”

  Lene Holm, tandplejer

  ”Jeg fik lupbriller tilbage i 2004, og jeg havde de værste forventninger til at starte med. Men en helt ny verden åbnede sig lynhurtigt for mig – og der var ingen tilvænningstid. I dag bruger jeg ExamVision lupbriller med lys til alle behandlinger, jeg kan simpelthen ikke undvære dem – også når jeg har børn i stolen.”

  Elisabeth, tandplejer

  “Lupbrillerne har været fantastiske lige fra første dag – og jeg kan allerede mærke, det er godt for min nakke.”

  PRØV ESSENTIAL METRO LUPBRILLER

  Prøv ExamVision Essential Metro lupbrille på din klinik. Oplev kvaliteten i stel og lup og se detaljen præcist i en ergonomisk optimal og afslappet arbejdsstilling – med hygiejnisk afstand til din patient.