Kepler Kompakt – høj forstørrelse til krævende behandlinger

Med det krystalklare billede fra kant til kant og det brede synsfelt opnår du ultimativ præcision til at udføre de mest krævende behandlinger.
Kepler Kompakt er i et let, ultrakompakt design kombineret med perfekt udsyn – og er samtidig behagelig at bære hele dagen.

R

Ultrakompakt, prisvindende letvægtsdesign og komfort hele dagen

R

Vælg mellem 3 forstørrelser

R

Bevægelsesfriheden opretholdes takket være god dybdeskarphed

R

Vores optikere tilpasser lupbrillen 100% til dig

ExamVision Kepler Kompakt til kirug

PRÆCISION KOMBINERET MED KOMFORT

Konstruktionen i Kepler Kompakt er baseret på en avanceret prisme-optik,
som muliggør en høj forstørrelse samtidig med, at optikken giver et superskarpt billede, og lupbrillen er komfortabel at bære hele dagen.

Det krystalklare og brede synsfelt fra kant til kant giver dig den bedste præcision til at udføre de mest krævende behandlinger.

Evt. brillestyrke kan indbygges i både luppen og det omgivende brilleglas, så du kan arbejde komfortabelt og se dine patienter og kolleger i øjnene.

Hør om Malte Heinrichs erfaring med Kepler Kompakt →

Download brochure på ExamVision lupbriller →

  ExamVision Kepler Kompakt til tandlæge

  TILPASSES 100% TIL DIG

  Særlige ønsker kan nemt inkorporeres i ExamVision Kepler Kompakt lupbrille.

  Vores optikere hjælper dig med at vælge den lup, der passer perfekt til dit arbejde og du kan få indbygget en evt. brillestyrke.

  • Ultrakompakt, prisvindende letvægtsdesign giver komfort hele dagen.
  • PowerUp-system – mulighed for senere ændring af forstørrelse.
  • Låsbar finjustering af fokus.
  • Bevægelsesfriheden opretholdes takket være god dybdeskarphed.
  • Lup-okularer og stel i titanium.
  • Mulighed for ergonomiske prismer (Prisma Lens System™).

  Vælg mellem forstørrelserne: 3.5, 4.6 og 5.7.

  ExamVision Kepler Kompakt grafik

  1. Bevægelsesfrihed med et bredt, krystalklart synsfelt
  Synsfeltet dækker hele området set gennem et avanceret linsesystem. Skarpheden er uovertruffen og bevægelsesfriheden opretholdt af den sublime dybdeskarphed.

  2. 100% tilpasning til dig
  Lup og brille tilpasses præcist til dig og kan til enhver tid efterjusteres – også din brillestyrke i takt med dine evt. ændringer i synet. Din ønskede arbejdsafstand til patienten tilpasses fra 32 – 65 cm for at indfri dit individuelle behov for perfekt ergonomi og synspræcision.

  3. Titanium lupbeklædning
  Lupperne er beklædt i stærk high-end titanium for optimal holdbarhed. Det opleves lidt tungere end Galilean HD, men er stadig meget kompakt.

  4. Refleksfrit luphus
  Giver dig et afslappet og krystalklart billede uden forstyrrende refleksioner.

  5. Låsbart finfokus
  Finjusterbar fokus på hvert okular (lup) giver dig mulighed for at opnå et perfekt fokuseret billede.

  ExamVision Kepler Kompakt med lys

  6. Brilleglas af højeste kvalitet
  Hi-index flerlags linser: Lettere, tyndere og mere slagfaste. Ingen reflekser eller farveadskillelse.

  7. Lup monteret gennem brilleglas i nedadrettet vinkel
  Lupperne monteres igennem brilleglasset for at komme tæt nok på øjnene til, at du ser direkte i luppen – og ikke omkring. Deklinationsvinklen (luppens nedadrettede vinkling i brilleglasset) tilpasses dig op til 40° for optimeret kropsholdning og komfort.

  8. Prisma Lens System tilgængelig
  The Prisma Lens System™ er prismer, der kan indbygges i dine lupbriller og derved give dig mulighed for at sidde endnu mere oprejst – men spørg først om fordele og ulemper.

  9. BlueLight Protection (BLP)
  Mulighed for tilvalg af blålysfilter, der beskytter dine øjne mod skadeligt UV og blåviolet lys.

  Karina, klinikejer & Anja, tandplejer

  “Hvordan i alverden kan man leve uden? Det er lige præcis den følelse, vi sidder med efter at have fået lupbriller. Arbejdet er mere præcist, nakken har det bedre og lyset følger øjnene. Ikke noget med at rette lampen til hele tiden og ikke noget med akavede arbejdsstillinger for bedre at kunne se. Tak til os selv, for en ekstra arbejdsglæde i hverdagen.”

  Tibor Marinescu, tandlæge

  “ExamVision lupbriller er den bedste investering i hele mit liv! Jeg ser detaljerne nu og føler mig tryg og sikker ved eftersyn og behandlinger. Min ergonomi er også blevet god. Jeres optiker fik lupbrillerne til at passe perfekt til mig, og jeg er meget taknemlig for hendes tålmodighed og hensyntagen. Jeg vil altid ringe til jer, hvis jeg får behov for andet optisk udstyr.”

  Jette Nedergaard, tandlæge

  ”Det er helt ubeskriveligt, og jeg glædes hver evig eneste arbejdstime over, jeg har fået lys. Mit arbejde går hurtigere, og jeg kan bare koncentrere mig om at holde øjnene på arbejdsfeltet. En stor sidegevinst er, at jeg er meget, meget mindre træt, når dagen er omme. Jeg kan kun opfordre til at prøve et lys”

  Leni Møllsøe, tandlæge

  “Jeg tabte mine lupbriller, og de blev skæve. I bad mig sende dem direkte til Samsø til reparation. Jeg modtog dem retur kun et par dage efter i perfekt genskabt stand. Jeg er så glad for, at det ikke krævede et par nye lupbriller, og prisen for reparationen var et fund. Stor ros til jer for kompetent og hurtig service.”

  Mats Gade, tandlæge

  ”I starten blev jeg helt skræmt over mine plastfyldninger, da jeg med ExamVision lupbriller rent faktisk kunne se, hvad jeg lavede! Men qua min bedre visuelle fornemmelse kan jeg nu udbore, præpaere og pudse langt hurtigere end tidligere – samtidig med at kvaliteten er blevet bedre.”

  PRØV KEPLER KOMPAKT LUPBRILLER

  Prøv ExamVision’s Kepler Kompakt prismebrille på din klinik. Oplev kvaliteten i stel og lup og se detaljen præcist i en ergonomisk optimal og afslappet arbejdsstilling – med hygiejnisk afstand til din patient.

  ExamVision Kepler Kompakt lupbrille