Galilean HD – all-round lupbrille med høj brugerkomfort

Med Galilean HD får du en perfekt afbalanceret letvægtslupbrille og bedste komfort, hele dagen. Med sin ultralette vægt og fire tilgængelige forstørrelser er Galilean HD en oplagt lupbrille til både tandlæger, kirurger, læger, dyrlæger og professionelle i andre erhverv med behov for forstørrende optik.

R

Maksimal dybdeskarphed og bredt synsfeldt

R

Ultra let titanium- og carbonstel for bedste komfort

R

Vælg mellem 4 forstørrelser

R

Vores optikere tilpasser lupbrillen 100% til dig

ExamVision Galilean HD lupbriller

PERFEKT AFBALANCERET LUPBRILLE

Galilean HD er en meget kompakt og let lupbrille med et bredt synsfelt og maksimal dybdeskarphed. Det giver dig bevægelsesfrihed og komfort hele dagen – og dermed færre spændinger i nakke og ryg.

Vores kunder fortæller os, at de er begejstrede for synsfeltets klarhed og den bevægelsesfrihed, de bevarer.

Men mest af alt, hvordan de føler Galilean HD lupbrillen forbedrer kvaliteten af ​​deres arbejde, som resulterer i bedre behandlingsresultater og gladere patienter.

Hør om stud. odont Rolf Garner Rønnes oplevelse med Galilean HD →

Hør om andres erfaringer med ExamVision lupbriller → 

Download brochure på ExamVision lupbriller →

  ExamVision Galilean HD fra Rønvig Syn & Ergonomi

  TILPASSES 100% TIL DIG

  Særlige ønsker kan nemt inkorporeres i ExamVision Galilean HD-lupper, såsom specifik deklination (luppens vinkling i brilleglasset) for forbedret kropsholdning eller til specialkirurgiske formål.

  Vores optikere hjælper dig med at vælge den lup, der passer perfekt til dit arbejde og du kan få indbygget en evt. brillestyrke.

  • Maksimal dybdeskarphed og bredt synsfelt.
  • Lup-hus og stel i titanium.
  • Kan tilpasses enhver synsrecept.
  • Mulighed for ergonomiske prismer (Prisma Lens System™).

  Vælg mellem forstørrelserne: 2.3, 2.8, 3.3 og 3.8.

  ExamVision Galilean HD grafik

  1. Brillestyrker kan indbygges
  En evt. brillestyrke kan indbygges i både luppen og det omgivende brilleglas, så du kan arbejde komfortabelt og se dine patienter og kolleger i øjnene.

  2. Din arbejdsafstand indbygges
  Din ønskede arbejdsafstand til patienten tilpasses fra 32 – 65 cm for at indfri dit individuelle behov for perfekt ergonomi og synspræcision.

  3. Lup monteret gennem brilleglas i nedadrettet vinkel
  Lupperne monteres igennem brilleglasset for at komme tæt nok på øjnene til, at du ser direkte i luppen – og ikke omkring. Deklinationsvinklen (luppens nedadrettede vinkling i brilleglasset) tilpasses dig op til 40° for optimeret kropsholdning og komfort.

  4. Maksimal dybdeskarphed og bredt arbejdsfelt
  HD-systemet giver dig den bedste dybdeskarphed og et bredt, skarpt arbejdsfelt fra kant til kant.

  5. Luphus af titanium
  Stærkt high-end titanium luphus, som giver et krystalklart billede med ægte farvetransmission.

  ExamVision Galilean HD lupbriller

  6. Justerbart titanium og carbonstel
  Stellet er stabilt, stærkt og justerbart og kan tilpasses præcist til dig.

  7. Ikke-allergisk næsepude
  Den behagelige, støttende næsepude i klar silikone fås i flere størrelser for perfekt pasform.

  8. FOCUS LED lys
  FOCUS LED lys er udviklet til ExamVision lupbriller. Konnektoren sikrer let på- og afmontering af lyset og holder lyset stabilt. Er kompatibel med en række andre LED-lys.

  9. 100% tilpasning til dig
  Lup og brille tilpasses præcist til dig og kan til enhver tid efterjusteres – også din brillestyrke i takt med dine evt. ændringer i synet.

  10. BlueLight Protection (BLP)
  Mulighed for tilvalg af blålysfilter, der beskytter dine øjne mod UV og blåviolet lys.

   

  Karina, klinikejer & Anja, tandplejer

  “Hvordan i alverden kan man leve uden? Det er lige præcis den følelse, vi sidder med efter at have fået lupbriller. Arbejdet er mere præcist, nakken har det bedre og lyset følger øjnene. Ikke noget med at rette lampen til hele tiden og ikke noget med akavede arbejdsstillinger for bedre at kunne se. Tak til os selv, for en ekstra arbejdsglæde i hverdagen.”

  Tibor Marinescu, tandlæge

  ExamVision lupbriller er den bedste investering i hele mit liv! Jeg ser detaljerne nu og føler mig tryg og sikker ved eftersyn og behandlinger. Min ergonomi er også blevet god. Jeres optiker fik lupbrillerne til at passe perfekt til mig, og jeg er meget taknemlig for hendes tålmodighed og hensyntagen. Jeg vil altid ringe til jer, hvis jeg får behov for andet optisk udstyr.”

  Jette Nedergaard, tandlæge

  ”Det er helt ubeskriveligt, og jeg glædes hver evig eneste arbejdstime over, jeg har fået lys. Mit arbejde går hurtigere, og jeg kan bare koncentrere mig om at holde øjnene på arbejdsfeltet. En stor sidegevinst er, at jeg er meget, meget mindre træt, når dagen er omme. Jeg kan kun opfordre til at prøve et lys”

  Leni Møllsøe, tandlæge

  “Jeg tabte mine lupbriller, og de blev skæve. I bad mig sende dem direkte til Samsø til reparation. Jeg modtog dem retur kun et par dage efter i perfekt genskabt stand. Jeg er så glad for, at det ikke krævede et par nye lupbriller, og prisen for reparationen var et fund. Stor ros til jer for kompetent og hurtig service.”

  Mats Gade, tandlæge

  ”I starten blev jeg helt skræmt over mine plastfyldninger, da jeg med ExamVision lupbriller rent faktisk kunne se, hvad jeg lavede! Men qua min bedre visuelle fornemmelse kan jeg nu udbore, præpaere og pudse langt hurtigere end tidligere – samtidig med at kvaliteten er blevet bedre.”

  PRØV GALILEAN HD LUPBRILLER

  Prøv ExamVision’s Galilean HD lupbrille på din klinik. Oplev kvaliteten i stel og lup og se detaljen præcist i en ergonomisk optimal og afslappet arbejdsstilling – med hygiejnisk afstand til din patient.

  Tandlæge med ExamVision Galilean HD