Rønvig Syn & Ergonomi-stifter

giver faklen videre til ny direktør

 

Jørn Rønvig har som stifter og direktør for
Rønvig Syn & Ergonomi, Danmarks stærke leverandør
af ExamVision lupbriller, besluttet at give faklen
med salg af lupbriller og lys videre til Dorte Gjerlev.

 

FORTSAT LEVERANDØR AF ARBEJDSGLÆDE

Jørn Rønvig har været en afgørende drivkraft i firmaets succesfulde vækst, hans bidrag til virksomheden og udviklingen af lupbriller vil blive husket og værdsat.

Dorte Gjerlev har overtaget Rønvig Syn & Ergonomi pr. 1. juli 2023
De fleste har mødt Dorte på klinikken, messer og udstillinger. Som fagudlært optiker og med sin passionerede tilgang har hun hjulpet et hav af tandlæger, tandplejere, kirurger og dyrlæger til en bedre arbejdsdag med lupbriller.

Hun har spillet en afgørende rolle i firmaets udvikling og været med til at slå ExamVision lupbriller grundigt fast i markedet gennem de sidste 7 år. Og som ny ejer vil hun sammen med sit team fortsætte med at arbejde hårdt for at levere den bedste service og det bedste produkt til alle vores kunder i hele Danmark.

  Det er med stor tillid og glæde, at jeg giver faklen videre til Dorte. Hun er en dygtig og dedikeret ildsjæl, og jeg er sikker på, at hun vil fortsætte med at lede Rønvig Syn & Ergonomi i den rigtige retning, fortæller Jørn Rønvig.

Dorte Gjerlev replicerer:

  Jeg er taknemmelig for den tillid, som Jørn har vist mig, og jeg er meget begejstret for at tage over som ejer af firmaet. Vi vil i Syn & Ergonomi fortsætte med at vise vores ekspertise indenfor optik og ergonomi  til danske tandlæger – og vil med ExamVision’s innovative løsninger indenfor forstørrelse af højeste kvalitet sikre, at vi kan hjælpe vores kunder til en bedre arbejdsdag og bedre behandlinger på deres patienter.

Læs historien om ExamVision lupbriller →

 

PRØV EXAMVISION LUPBRILLER PÅ DIN KLINIK

Oplev kvaliteten i stel og lup og se detaljen præcist i en ergonomisk optimal og afslappet arbejdsstilling – med hygiejnisk afstand til din patient. Vores optikere kommer til dig på din klinik, hvor du har de bedste forudsætninger for at prøve vores forskellige lupbriller til tandlæger med en patient eller kollega i stolen.

Karina, klinikejer & Anja, tandplejer

“Hvordan i alverden kan man leve uden? Det er lige præcis den følelse, vi sidder med efter at have fået lupbriller. Arbejdet er mere præcist, nakken har det bedre og lyset følger øjnene. Ikke noget med at rette lampen til hele tiden og ikke noget med akavede arbejdsstillinger for bedre at kunne se. Tak til os selv, for en ekstra arbejdsglæde i hverdagen.”

Tibor Marinescu, tandlæge

“ExamVision lupbriller er den bedste investering i hele mit liv! Jeg ser detaljerne nu og føler mig tryg og sikker ved eftersyn og behandlinger. Min ergonomi er også blevet god. Jeres optiker fik lupbrillerne til at passe perfekt til mig, og jeg er meget taknemlig for hendes tålmodighed og hensyntagen. Jeg vil altid ringe til jer, hvis jeg får behov for andet optisk udstyr.”

Jette Nedergaard, tandlæge

”Det er helt ubeskriveligt, og jeg glædes hver evig eneste arbejdstime over, jeg har fået lys. Mit arbejde går hurtigere, og jeg kan bare koncentrere mig om at holde øjnene på arbejdsfeltet. En stor sidegevinst er, at jeg er meget, meget mindre træt, når dagen er omme. Jeg kan kun opfordre til at prøve et lys”

Leni Møllsøe, tandlæge

“Jeg tabte mine lupbriller, og de blev skæve. I bad mig sende dem direkte til Samsø til reparation. Jeg modtog dem retur kun et par dage efter i perfekt genskabt stand. Jeg er så glad for, at det ikke krævede et par nye lupbriller, og prisen for reparationen var et fund. Stor ros til jer for kompetent og hurtig service.”

Mats Gade, tandlæge

”I starten blev jeg helt skræmt over mine plastfyldninger, da jeg med ExamVision lupbriller rent faktisk kunne se, hvad jeg lavede! Men qua min bedre visuelle fornemmelse kan jeg nu udbore, præpaere og pudse langt hurtigere end tidligere – samtidig med at kvaliteten er blevet bedre.”

KONTAKT OS

Hør mere om ExamVision lupbriller og lys fra Rønvig Syn & Ergonomi
og hvordan vi kan hjælpe dig med en forstørrelse 100% tilpasset dig og dine behov.